5 000 ₴
Металева піч варочна-топочна (буржуйка) зі сталі товщиною 3 мм на дровах “Fire-1” універсальна для опалення та готування їжі в двох розмірах.
Міцна та надійна, універсальна буржуйка із варочною поверхнею для обігріву різних приміщень, гаражів та приготування їжі. Ефективна до 25 метрів квадратних. Призначена для довготривалого використання. Зона для золи дозволяє легко та швидко очистити піч від попелу та залишків продуктів горіння.
МАЛА БУРГУЙКА |
|
УВАГА! БУРгуЙКА НЕ КОМПЛЕКТУЄЮСЯ ТРУБАМИ!
Для належного обігріву слід обирати обсяг приміщення, дана модель печі здатна обігріти площу не більше 25 м2. Час прогріву до оптимальної температури залежить від розмірів приміщення, при нормальному співвідношенні час обігріву становить від 30 хв. До 1 року. При встановлені печі важливо врахувати матеріал стін, Так якщо поверхні стін не мають ізоляції ( цегла, бетон), то об’єм приміщення при виборі печі слід помножити на коефіцієнт 1.5.
Загальні положення по експлуатації
При першому прогріванні печі п.1.1 слід обов’язково встановити димар для необхідної тяги. Для першого прогріву достатньо однієї закладки дров. Піч може виділяти запахи деякий час після першого прогріву, але з часом вони зникнуть. Єдине Паливо яке може використовуватись для печі- це дрова. УВАГА! НЕ ВИКОРИСТОВУЙТЕ ДСП, брикети та гранули, а також вугілля- це істотно скоротить термін експлуатації печі. Для розпалювання полум’я використовуйте папір і дрібні тріски. Не допускається використання легкозаймистих рідин (розпалювач, бензин і т.д.). Після утворення полум’я закладіть приблизно ¾ об’єму топки дров і закрийте дверцята так як зображено на мал.2. Інтенсивність горіння регулюйте подачею повітря за допомогою нижнього затвору. Після розпалювання нижній затвор слід прикрити зменшивши інтенсивність горіння для продовження часу горіння закладки і збільшення ККД.
Тяга і доступ повітря, що впливає на інтенсивність горіння палива, регулюються шляхом відкриття лицьового переднього затвора. Занадто велика тяга приводить до перегріву печі і димоходу і значно скорочує термін їх служби. УВАГА! Тривала експлуатація печі з повністю відкритим нижнім затвором заборонена. Допускається короткострокова експлуатація печі при підвищеній тязі для згорання шару сажі, що спричиняє очищенню печі. При прогріванні печі рекомендується тримати передній нижній затвор трохи відкритим для займання дров і підтримки стабільного процесу горіння. Після належного займання і прогріву печі слід закрити нижній затвор, щоб погасити полум’я і зменшити витрату дров.
Правила експлуатаціїПіч не передбачена для наступних використань: обсмолення м’яса, зігрівання тварин, зберігання тварин і живих істот, сушіння одягу та інших предметів, розігрівання легкозаймистих речовин, торкання печі незахищеними руками, використання печі дітьми.
Обслуговування печі
Сажу і попіл, які накопичуються в димових каналах печі слід періодично видаляти, оскільки вони заважають теплопередачі. Для забезпечення нормальної тяги слід регулярно чистити димохід. Перед нагріванням печі слід завжди очищати дно від надлишку попелу, щоб забезпечити належний доступ повітря через спеціальні отвори, що значно збільшить термін експлуатації виробу.
Основні | |
---|---|
Виробник | Blist |
Країна виробник | Сербія |
Матеріал топки | Чавун |
Водяний контур | Ні |
Види твердого палива | Дрова |
Підключення до димаря | Верхнє |
Стан | Новий |
Вид пального | Тверде |
Призначення печі | Опалювальна |
Розташування печі | Будь-яке |
Комплектація | |
Інструкція по експлуатації | Так |
Габаритні і приєднувальні розміри | |
Матеріал | сталь/чавун |
Паливо | Дрова |
Вага, кг | 36 |
Діаметр димоходу, мм | 120 |
Потужність - дрова, кВт | 7 |